In vertrouwde handen
Home » workshops » workshop rug-, nek- schoudermassage

Workshop rug-, nek- en schoudermassage

 

De workshop rug-, nek- en schoudermassage is een leuke workshop voor beginners waarin je leert een fijne ontspanningsmassage van rug-, nek- en schouders te geven. We oefenen onder andere een aantal handgrepen en welke spieren fijn zijn om te masseren. Dit doen we deels over de kleding heen en deels met olie op de huid.

 

Bij de workshop masseren we op een zachte mat, waar de ontvanger van de massage comfortabel op ligt. Daarnaast kunnen er oefeningen zijn waarbij de ontvanger staat of zit. Alle massages die je leert kun je thuis - zonder dat je een massagetafel nodig hebt - goed uitvoeren, zodat je ook thuis veel plezier aan de massages kunt beleven.

 

De workshop wordt gegeven aan een groep van 2 tot 6 deelnemers. Tijdens de workshop masseren we het meest in tweetallen, maar er kunnen ook massage oefeningen zijn die alleen of met meerdere personen worden gedaan. De workshop is bedoeld voor beginners, maar ook met al wat massage ervaring ben je natuurlijk van harte welkom op deze leuke middag. 

 

Tarief

Deze massageworkshop kost standaard € 30. In augustus 2021 geldt een introductietarief van € 25.
Het gebruik van massageolie, handdoeken en een kopje thee zijn inbegrepen.

 

Veiligheid

Bij deze workshop zijn we in een groep en houden bij het masseren geen anderhalve meter afstand. Zelf doe ik voorafgaand aan de workshop een corona zelftest. Ik vind het fijn als jij ook een zelftest wilt doen.

 

Agenda

Voor deze workshop wordt nog een nieuwe datum ingepland.

Als je zelf een groep hebt samengesteld van 4 tot 6 personen, dan kun je een datum voorstellen en kan ik de workshop voor jullie organiseren.
De workshop wordt gehouden aan de Van Helsdingenstraat 10 in Hurdegaryp.

 

Opgeven

Je kunt je opgeven door te mailen naar margriet@heidemassage.nl of door het invullen van onderstaand contactformulier.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van komende workshops? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.