Workshop masseren met kleren

Wil je leren hoe je kunt masseren mét de kleding aan? Dan is de workshop 'leren masseren met kleren' geschikt voor jou. Dit is een leuke workshop voor twee personen, waarin je in 2,5 uur leert hoe je een fijne ontspanningsmassage over de kleding heen kunt geven. Hiervoor gebruiken we onder andere een massagedoekje, waarmee het mogelijk is over kleding te strijken alsof het glad is. Dit geeft het fijnste gevoel als je dunne soepele kleding draagt. 

Je leert het masseren van rug, nek en schouders, armen en benen. We oefenen op de massagetafel, maar de massage die je geleerd hebt kun je thuis ook zonder massagetafel prima doen.

 

Indeling van de workshop

  • Inleiding:   informatie over massage
  • Massage:  1e persoon masseert de 2e persoon 45 á 60 minuten
  • Pauze:      pauzeren met thee en water
  • Massage:  2e persoon masseert de 1e persoon 45 á 60 minuten
  • Afsluiting: gelegenheid voor het stellen van vragen

 

Inclusief

In de pauze drinken we een kopje thee en na afloop krijg je per stel een massagedoekje mee.

 

Wanneer

De workshop kun je volgen op een moment dat jullie past. 

Je kunt een voorstel voor een datum doen via het contactformulier of de mail. Het is mogelijk zelf van te voren via het online reserveringssysteem te bekijken waar nog 2,5 uur beschikbaarheid is.

Je kunt je opgeven met twee personen. Heb je geen massagemaatje, maar wil je wel graag de workshop volgen, dan kun je dit in een mail aangeven. Wie weet mailt er nog iemand en kunnen jullie samen de workshop doen.