Workshop handen- en voetenmassage

 

Deze workshop handen- en voetenmassage is een leuke workshop voor beginners waarin je leert een fijne ontspanningsmassage van de handen en de voeten te geven. We masseren deels met en deels zonder olie op de huid.

 

Bij de workshop masseren we grotendeels op een zachte mat. Alle massages die je leert kun je thuis - zonder dat je een massagetafel nodig hebt - goed doen, zodat je ook thuis veel plezier aan de massages kunt beleven.

 

De workshop wordt gegeven aan een groep van 2 tot 6 deelnemers. Tijdens de workshop masseren we veel in tweetallen, maar er kunnen ook oefeningen zijn die alleen of met meerdere personen worden gedaan. De workshop is bedoeld voor beginners, maar ook met al wat massage ervaring ben je natuurlijk van harte welkom.

 

Tarief

Deze massageworkshop duurt 2,5 uur en kost € 30. Het gebruik van massageolie, handdoeken en een kopje thee zijn inbegrepen.

 

Agenda

De eerstvolgende workshop handen- en voetenmassage is nog niet gepland. De workshop wordt gehouden aan de Van Helsdingenstraat 10 in Hurdegaryp. Opgeven kan nadat een nieuwe datum gepland is, maar je kunt ook je interesse doorgeven zodat je een bericht krijgt als ik een nieuwe datum gepland heb.


Als je zelf met een groep bent van 4 tot 6 personen, dan  kan ik de workshop voor jullie organiseren en kun je zelf een datum voorstellen.

 

Opgeven

Je kunt je opgeven door te mailen naar margriet@heidemassage.nl of door het invullen van onderstaand contactformulier.

 

Heidemassage, Van Helsdingenstraat 10, Hurdegaryp, 06-41067670,  margrietvdheide@gmail.com, KvK 63994801.