Workshop handen- en voetenmassage

 

Deze workshop handen- en voetenmassage is een leuke workshop voor beginners waarin je leert een fijne ontspanningsmassage van de handen en de voeten te geven. We masseren deels met en deels zonder olie op de huid.

 

Bij de workshop masseren we grotendeels op een zachte mat. Alle massages die je leert kun je thuis - zonder dat je een massagetafel nodig hebt - goed doen, zodat je ook thuis veel plezier aan de massages kunt beleven.

 

De workshop wordt gegeven aan een groep van 2 tot 6 deelnemers. Tijdens de workshop masseren we veel in tweetallen, maar er kunnen ook oefeningen zijn die alleen of met meerdere personen worden gedaan. De workshop is bedoeld voor beginners, maar ook met al wat massage ervaring ben je natuurlijk van harte welkom.

 

Tarief

Deze massageworkshop duurt 2,5 uur en kost € 30. Het gebruik van massageolie, handdoeken en een kopje thee zijn inbegrepen.

 

Veiligheid

Bij deze workshop zijn we in een groep en houden geen afstand. Zelf doe ik voorafgaand aan de workshop een corona zelftest. Ik vind het fijn als jij ook een zelftest wilt doen.

 

Agenda

Voor deze workshop wordt nog een nieuwe datum ingepland.

Als je zelf een groep hebt samengesteld van 4 tot 6 personen, dan kun je een datum voorstellen en kan ik de workshop voor jullie organiseren.
De workshop wordt gehouden aan de Van Helsdingenstraat 10 in Hurdegaryp.

 

Opgeven

Als er weer een workshop gepland is, dan kun je je opgeven door te mailen naar margriet@heidemassage.nl of door het invullen van onderstaand contactformulier.