duomassage

 

Duomassage is een massage voor twee personen waarbij ieder gelijktijdig door een masseur gemasseerd wordt.  Deze ontspannende massage geef ik samen met een collega masseur.

 

Er zijn twee soorten duomassage:

 

Ontspanningsmassage

Bij een duo ontspanningsmassage ontvangen jullie elk een ontspanningsmassage van mij of van mijn collega. Dan kunnen bijvoorbeeld jullie rug, nek, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd worden. In overleg kan de massage aangepast worden aan jouw wensen. Een sportmassage is ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten. Duo ontspanningsmassages zijn mogelijk op maandag, vrijdag en zaterdag. Momenteel is de beschikbaarheid beperkt.

 

Combi ontspanningsmassage en voetreflexmassage

Bij deze combi ontvang je een half uur ontspanningsmassage van mij en een half uur voetreflexmassage van mijn collega masseur. Deze combi van ontspannings- en voetreflexmassage is momenteel helaas niet te beschikbaar.

 

Een duomassage kun je aanvragen door een bericht te sturen met een voorkeursdatum en zo mogelijk alternatieve datums. Ik zal de datums die je hebt doorgegeven dan afstemmen met mijn collega masseur en je laten weten of één van deze datums kan en wat de geplande datum wordt. Momenteel is de beschikbaarheid van mijn collega's beperkt, dus ik kan niet garanderen dat we een afspraak kunnen maken.          

Je bent van harte welkom met je partner, vriend, vriendin, familielid of kennis om samen deze fijne ontspannende massage te ervaren.