In vertrouwde handen

duomassage

 

Duomassage is een massage voor twee personen waarbij ieder gelijktijdig door een masseur gemasseerd wordt.  Deze ontspannende massage geef ik samen met een collega masseur. 

 

Bij een duomassage kunnen bijvoorbeeld de rug, nek, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd worden. In overleg kan de massage aangepast worden aan jouw wensen. 

 

Een datum vinden met vier personen geeft iets meer uitdaging dan met twee personen, maar het gaat als volgt: Momenteel zijn duomassages mogelijk op maandag, vrijdag en zaterdag. Eventueel kun je eerst in mijn online agenda zoeken naar een maandag, vrijdag of zaterdag waarop ik zelf beschikbaar ben. Daarna kun je een bericht sturen met een voorkeursdatum en zo mogelijk alternatieve datums. Ik zal de datums die je hebt doorgegeven dan afstemmen met mijn collega masseur en je laten weten of één van deze datums kan en wat de geplande datum wordt.       

--- De duomassage is in verband met vakantie mogelijk na 10 oktober ---

      

Bij de duomassage kun je kiezen voor een ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten.

Je bent van harte welkom met je partner, vriend, vriendin, familielid of kennis om samen deze fijne ontspannende massage te ervaren!