in vertrouwde handen

Stoelmassage

 

Stoelmassage is een massage waarbij je in ontspannen houding op een massagestoel zit. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven en er wordt geen olie gebruikt. Stoelmassage is met name geschikt voor ontspanning van nek, schouders en armen.

 

  • Bedrijfsmassage: stoelmassage voor medewerkers in een bedrijf. Meer info staat op de pagina bedrijfsmassage.
  • Stoelmassage bij feesten: Je kunt mij inhuren om bij feesten stoelmassage te geven aan de gasten. Dit wordt vaak enorm gewaardeerd! Voor informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen.
  • Stoelmassage in de massagepraktijk. De massages in mijn praktijk in Hurdegaryp zijn normaal gesproken op de tafel in plaats van met de stoel, maar in oktober zijn er een aantal dagen waarop een massage van 20 minuten in de massagestoel gegeven wordt.

 

Stoelmassagedagen in oktober

In oktober zijn er stoelmassagedagen, waarop je in mijn massagepraktijk kunt komen voor een stoelmassage van 20 minuten.

 

Aanleiding voor het organiseren van de stoelmassagedagen is de opleiding die ik volg en waarvoor ik voor het behalen van mijn diploma minimaal 30 keer de stoelmassage gegeven moet hebben. Daarom vraag ik na de massage – naast het tarief van € 10 – of je je handtekening wilt plaatsen op de lijst waarmee ik kan aantonen dat ik de massages gegeven heb.

 

Het mooie van stoelmassage is dat al in korte tijd een heel fijn ontspannen gevoel ervaren wordt. Deze massage is ook uitstekend geschikt als “instapmassage” voor wie nog niet eerder een massage heeft ervaren. Van harte welkom!

 

Datums stoelmassagedagen:

  • Zaterdag 12 oktober
  • Vrijdag 18 oktober
  • Zaterdag 26 oktober

 

Opgeven voor een massage tijdens de stoelmassagedagen kan eenvoudig door een online reservering te maken. Na het aanklikken van de link opent een kalender waarop op één van de datums een passende tijd gekozen kan worden.